bootstrap buttons


ÓVODA - T.E.T. PROGRAM

Az óvodai T.E.T. program, hosszabb nevén a Táncalapú Esztétikus Testképzés egy legfeljebb 2 évet átfogó, tematikus képzési program, mely az óvodás korú gyermekek komplex készségfejlesztését, maximalis képességkihasználását, valamint a helyes testtartás és járás kialakítását célozza meg.
A 2 éves óvodai program után a gyermekeknek lehetőségük adódik folytatni a foglalkozásokat az általános iskolában, ahol a további 4 éves iskolai T.E.T. programunkban (Fashion Art's Dance) vehetnek részt.

Bővebb információkért görgessen lejjebb!

Amit az Óvodai T.E.T. programról tudni kell

Alább megtalálhat minden információt a programmal kapcsolatban.
Bármely más felmerülő kérdés esetén keressen minket bizalommal az oldal alján található elérhetőségek egyikén!

A Mobirise egy könnyen használható webszerkesztő - csak dobd az építőelemeket az oldalra, adj hozzá tartalmat és neked tetsző stílust.

A Mobirise a témáiban számtalan blokkot kínál, melyek bár előre elkészítettek, mégis könnyen testreszabhatók. Ezeket a blokkokat sokféleképp kombinálhatod az oldalaidon.

Mivel a Mobirise egy asztali alkalmazás, annyi webhelyet fejleszthetsz vele szabadon, amennyit csak szeretnél.

Publikáld a kész webhelyed a helyi meghajtódra, FTP-re, tedd fel az Amazon S3-ra, Google Cloud-ra vagy a GitHub Pages-re. Ne légy egyetlen platform vagy szolgáltató túsza!

Csak dobd a blokkokat az oldalra, szerkeszd meg a tartalmukat helyben és publikáld az oldalt - nincs szükség további technikai ismeretre.

Mitől más az óvodai  T.E.T. program, mint a többi óvodás foglalkozás?

Az Ovi -  T.E.T. program mögött több éves kutatómunka áll, ennek köszönhetően számos olyan előnyös oldala van, amely más sportágakban nem található meg.
Az egyes tulajdonságokra kattintva a lenyíló menükben bővebb információkat talál!

  Az óvodai T.E.T. program egyik legfőbb erénye az, hogy ellentétben más táncos foglalkozásokkal, vagy sportokkal nem a műfajt, hanem a gyermeket helyezzük a figyelem középpontjába. Nekünk nem az a célunk, hogy egy bizonyos műfajból kiemelkedő tehetségeket neveljünk, hanem az, hogy minden gyermek olyan képzést kapjon tőlünk, amely a későbbiekben megalapozza a helyes testtartását és esztétikus járását, valamint elülteti az alapvető mozgásmintákat a tanítványok idegrendszerében, ennek köszönhetően a későbbiekben bármely más táncműfajban (sőt, a táncon túl bármely más sportágban) jóval könnyebben megállja majd a helyét.
  A műfajbeli sokoldalúság másik előnye az, hogy lehetőségünk van minden foglalkozáson egyszerre koordinációs (jazz balett, Fashion Dance), valamint kondicionális (Rock'n'Roll, sport aerobic) képességeket fejlesztő táncműfajokat is oktatni. Ezáltal a gyermekek állóképessége és ügyessége egyszerre fejlődik.

  Minden foglalkozáson az éppen aktuális koreográfia tanításán túl speciális, tematizált kar és lábtechnikai, valamint izolációs tréninget tartunk a gyermekek számára, így a gyermekek idővel ösztönösen fogják tudni minden testrészüket külön-külön mozgatni és használni. A tréning előnye továbbá, hogy a folyamatos ismétlésnek köszönhetően annyiféle mozgásmintát (ún. mikrokoreográfiákat) sajátítanak el a gyermekek, hogy a későbbiekben nem fog nekik gondot okozni az, ha bármely más mozgásalapú sportban ezeket sorba rendezve kombinálniuk kell. Ezáltal pedig a kreativitásuk is folyamatosan fejlődik.

  A műfajbeli sokoldalúság, valamint a folyamatos tréning mellett a program hatékonyságát a tudatos, tematikus képzés biztosítja, melynek során eltérő zenékkel és mozgásfajtákkal képezzük a gyermekeket. A foglalkozásokon mindneki külön figyelmet kap, így biztosítjuk azt, hogy minden gyermeknek a saját kondicionális és koordinációs képességeihez igazodó képzést adunk, ugyanis csak így lehet mindenkiből a legtöbbet kihozni és a maximális fejlődést elérni.

Mobirise

NÉZZEN BE A SZÍNFALAK ELÉ

Az alábbi képeken olyan tanfolyamokat és versenyeket láthat, melyek az Ovi -  T.E.T. program tematikája szerint épülnek fel.


Tekintse meg alábbi videóinkat is!

Referenciáink

Alább láthatja, hogy ezidáig hol indítottunk foglalkozást, ami az óvodai T.E.T. programra épül, valamint néhány véleményt is olvashat a programunkról.

A Mobirise egy könnyen használható webszerkesztő - csak dobd az építőelemeket az oldalra, adj hozzá tartalmat és neked tetsző stílust.

A Mobirise a témáiban számtalan blokkot kínál, melyek bár előre elkészítettek, mégis könnyen testreszabhatók. Ezeket a blokkokat sokféleképp kombinálhatod az oldalaidon.

Mivel a Mobirise egy asztali alkalmazás, annyi webhelyet fejleszthetsz vele szabadon, amennyit csak szeretnél.

Publikáld a kész webhelyed a helyi meghajtódra, FTP-re, tedd fel az Amazon S3-ra, Google Cloud-ra vagy a GitHub Pages-re. Ne légy egyetlen platform vagy szolgáltató túsza!

Csak dobd a blokkokat az oldalra, szerkeszd meg a tartalmukat helyben és publikáld az oldalt - nincs szükség további technikai ismeretre.

Az Ovi -  T.E.T. program számokban

70

Óvódával dolgozunk együtt

Arra törekszünk, hogy évről évre minél több óvodát keressünk meg a közös együttműködés reményében.

980

Gyermek táncol velünk

Az Ovi -  T.E.T. program tematikáját immár több, mint 900 gyermeknek adhatjuk át országszerte.

Óvodák, ahol már működik a programunk

Itt láthatja azt, hogy mely óvódákkal kezdtük már meg együttműködésünket.

MEGKÉRDEZTÜNK NÉHÁNY SZÜLŐT, HOGY MI A VÉLEMÉNYÜK ÓVODÁS TANFOLYAMAINKRÓL...

Alább az ő válaszaikat olvashatják:

"Amikor volt az oviban az első bemutató óra a kislányom alig akart elmenni.
- Jó, Anya megnézem, de nem fogok járni.
Ahogy elkezdődött azonnal szaladt, hogy ez nagyon jó és mikor jöhet újra.
Azóta is imádja a foglalkozást és az oktatót is :) 
Egyetlen versenyt sem hagyna ki.
Mindenkinek csak ajànlani tudom!"

"A 6 éves lányom kezdett el járni Rockyra az óvodában. 1 évig jártunk,  mert idén elballagtunk az oviból. Nagyon megszerettük a táncot és a tanár nénit is egyaránt. 4-5 hónap után már versenyzési lehetőséget is kaptak az edzőjüktől, aki a saját tánc iránti szeretetét annyira sikeresen átadta a gyerekeknek, hogy egyre nagyobb örömmel és sikerélményekkel lettek gazdagabbak.
Ugyan csak az egyik lányom járt  az órákra, de az itthoni gyakorlások során mind a négyen megtanulták a koreográfiákat és mondókákat, még a 2 kicsi is nagyon megszerette.
Mivel elballagtunk így az egyesület a további folytatásra is ad lehetőséget, több helyszínen is, aki folytatni szeretné óvoda után és még tovább lehet fejlődni. Mi a kerületben ahol lakunk 2 iskolában is folytathatjuk és ide már az idősebb lányom is járhat eggyütt a testvérével táncolni!
Szóval mi minden féle téren teljesen meg vagyunk elégedve a Tanárok és az Egyesület munkájával is. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!"

"A kislányom még nagycsoportos óvodásként kezdett el járni táncolni. A táncórákat olyannyira megszerette, hogy betegség sem tudta eltántorítani attól, hogy részt vegyen rajtuk, sőt éppen csak összeforrt a törött kulcscsontja, máris ment táncolni. Minden héten izgatottan készült az órákra, ahol mindig új és izgalmas mozdulatokat tanult, melyek annyira tetszettek neki, hogy még otthon is állandóan azt gyakorolta. Mindezen lelkesedés nagyrészt az oktatónak köszönhető, aki kitartással, türelemmel, kedvességével és mérhetetlen sport- és gyermekek iránti szeretetével megkedveltette ezt a sportot. Kislányom Általános Iskola 1. osztályában is végig részt vett a tánctanfolyamon, versenyeken illetve az azt követő nyári táborban, és elmondhatom, hogy a tánc iránti lelkesedése mai napig töretlen, életének meghatározó része. Szülőként pedig annyit tennék még hozzá, hogy az oktató gyerekekhez való hozzáállása minden téren példaértékű!"

JELENTKEZÉS A PROGRAMRA

Óvodapedagógusként vagy szülőként megtetszett a programunk és szeretné ha az Önök óvodájával is megkezdenénk a közös együttműködést? Semmi akadálya! Töltse ki az alábbi űrlapot és mi felkeressük Önt a részletekkel!

Címünk

1143
Gizella út 59.
(A cím a központi címünk, tanfolyamaink országszerte elérhetőek!)

Elérhetőség

E-mail: iroda@4mdc.hu                   
Telefon: +36 70 967 2075               
Web: www.4mdc.hu