Mobirise

Legyél Te is csapatunk tagja!

Magyarország legnagyobb
profi táncmenedzsment cége,
a 4M Dance Company
táncegyesületi tagjain keresztül
álláslehetőséget kínál minden lelkes tanítani vágyónak!

Görgess lejjebb, hogy minden fontos információt megtudj rólunk
és az általunk ajánlott munkáról!

Kik is vagyunk tehát?


A 4M Dance Company Magyarország legnagyobb profi táncmenedzsment cége. Számos egyesülettel vagyunk kapcsolatban, akik az ország több pontján is tartanak tánctanfolyamokat. Egyesületeink munkáját azzal segítjük, hogy tánctanárokat találunk nekik [úgy, mint most Téged :)].
Tanárainkat pedig az egyedülálló, tematizált, saját fejlesztésű táncműfajainkkal, a folyamatos, ingyenes képzésekkel és reklámmódszereinkkel segítjük, így Neked csak a tanításra és a képzésre kell koncentrálnod!

MIÉRT SZERETSZ MAJD NÁLUNK DOLGOZNI?

Számunkra fontos tanáraink véleménye, ezekből mutatunk most párat!

"Egészen pici korom óta a 4MDC család tagja vagyok, több táncműfajt is elsajátítottam már itt. Célom, hogy minél több emberhez eljusson a tánc és a mozgás szeretete. A tánc nem csak az egészségünk karbantartása, de testünk-lelkünk ápolása érdekében is jó célt szolgál. Szeretem, hogy az időm nagy részét én oszthatom be, ugyanakkor ez nagy felelősséggel is jár. Mindig is kreatív munkát képzeltem el magamnak, itt ezt megtaláltam, ráadásul mindemellett a gyerekek őszinte szeretete megfizethetetlen pluszt ad."

"17 éve táncolok és 7 éve tanítok a 4M Dance Companynál. Szeretek itt dolgozni, mert azonkívűl, hogy egy jól szervezett, szuperül felépített egyesületet tudhatok munkahelyemnek, emberileg is nagyszerű munkatársakat ismerhettem meg, ami számomra a legfontosabb. A tánc és a tanítás egy eszköz a kezemben ahhoz, hogy segítsem és fejlesszem a gyermekeket. Motiváló, hogy az egyesület folyamatosan lehetőséget biztosít az előrelépésre a munkámban. Büsze vagyok arra, hogy egy ilyen csapat tagja lehetek!"

"Kezdetben a kíváncsiság és egy álom beteljesülése vezényelt -  tánctanár szerettem volna lenni. Számomra a legfontosabb, hogy magam oszthatom be az időmet, és valóban azzal foglalkozhatok ami 100%-osan érdekel. Fontos még a folyamatos fejlődési lehetőség, emellett nagyon motiválnak a kihívások. Imádom a hétfőket is, nincs két egyforma napom, mindig tele van izgalmakkal, kellő mozgással, a gyermekek vicceivel. Kreatív énemet is kibontakoztathatom, itt önmagam vagyok, megbecsülnek és támogatnak."

  1. Szereted, ha kész koreográfiákkal könnyítik meg a munkádat? - tőlunk egyedülálló, közkedvelt és tematizált, már évek óta bevált és működő saját fejlesztésű koreográfiákat kapsz majd kézhez, melyek megkönnyítik munkádat. Később természetesen lesz arra is lehetőséged, hogy saját koreográfiákat írj gyermekeidnek.
  2. Szereted, ha segítenek abban, hogy hogyan tartsd meg a gyermekek motivációját? - mi megtanítunk arra is, hogy hogyan bánj a különböző korú gyermekekkel, mit kell tenned ahhoz, hogy motivációjuk és lelkesedésük ne hagyjon alább és hétről hétre a Te óráidat várják minden nap!
  3. Szereted, ha helyetted reklámozzák tanfolyamaidat? - mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél több gyermek járjon az óráidra: eleinte segítünk abban, hogyan kell egy óvodában/iskolában tárgyalnod, hogy tanfolyamot indíthass ott; megosztjuk veled a már bevált reklámozási stratégiánkat, sőt, elkészített plakátokat és szóróanyagokat is kapsz tőlünk.
  4. Szereted, ha folyamatos és ingyenes képzéseket kapsz? - márpedig tőlünk megkapod! Heti rendszerességgel tartunk képzéseket mind szakmai, mind pedagógiai oldalról! Ezeken bármikor ingyenesen részt vehetsz. Továbbá a már régebb óta nálunk dolgozó, tapasztaltabb tanároktól is nyugodtan kérdezhetsz!
  5. Szereted, ha összeválogatják neked a zenéket? - mi tudjuk mely zenék a divatosak manapság és melyek azok, amiket a gyermekek a legjobban szeretik. Természetesen ezt előled sem fogjuk eltitkolni és folyamatosan ajánlásokat kapsz tőlünk, hogy milyen zenéket válassz óráidra.

Fontos információk

Alább olvashatod az állással kapcsolatos fontosabb információkat. Amennyiben további kérdésed van, tedd fel nekünk bátran a Kapcsolat menüpont alatt!

FIZETÉS

A fizetésed rendszerint jutalékos, teljesítményarányos rendszerben fogod kapni, de előfordulnak olyan lehetőségek is, amikkel fix pénz mellé kapsz még jutalékot. Minél több csoportod van, annál több és több lesz a fizetésed. Bejelentve is annyi időre leszel, ahány órát dolgozol egy héten.

MUNKAIDŐ

Sokak szerint ez az egyik legnagyobb előnye ennek az állásnak. Te mondod meg, hogy hol a határ, hetente hány csoportot szeretnél tanítani. Így tehát nincs fix munkaidő, de azt tudnod kell, hogy az esetek 98%-ában a tanfolyamokat délután 3-4 órától kezdődően fogod tudni tartani. Ezekre az órákra azonban készülni is kell, így az óratartáson kívül erre is időt kell szánnod!

MUNKAKÖRI LEÍRÁS

Főbb feladataid közé a tanfolyamok megtartása, az arra való pontos felkészülés, valamint a szülőkkel és intézményekkel történő kapcsolattartás fog tartozni, továbbá esetenként hétvégén a gyermekek versenyeztetése.

MOBILE FRIENDLY

No special actions required, all sites you make with Mobirise are mobile-friendly. You don't have to create a special mobile version of your site, it will adapt automagically.

IT'S EASY AND SIMPLE

Cut down the development time with drag-and-drop website builder. Drop the blocks into the page, edit content inline and publish - no technical skills required.

TRENDY WEBSITE BLOCKS

Choose from the large selection pre-made blocks - full-screen intro, bootstrap carousel, slider, responsive image gallery with, parallax scrolling, sticky header and more.

Mit várunk tőled?

Egy tánctanárnak az alábbi képességekkel szükséges rendelkeznie:

- gyermekközpontúság
- jó kisugárzás
- pozitív gondolkodás
- alapvető tánctudás és ritmusérzék
- lojalitás 
- pontosság
- precizitás
- önálló munkavégzés
- gyors tanulás
- alapfokú számítógépes ismeretek


Az állás betöltéséhez továbbá előnyt jelent, de nem feltétel a minél magasabb szintű táncos képzettség, a tapasztalat táncoktatásban, vagy pedagógiában, illetve a komoly versenytáncos múlt.

TETSZIK A LEHETŐSÉG?

Ne habozz, jelentkezz!

Jelentkezéshez küldd el fényképes önéletrajzod az iroda@4mdc.hu e-mail címre!
Miután megkaptuk jelentkezésed, egyeztetünk időpontot egy személyes megbeszélésre is!

Táncműfajaink

Mobirise

Fashion Dance

2002-ben hoztuk létre ezt a komplex táncműfajt, a Fashion Art Dance-t, amelyet azóta is folyamatosan fejlesztünk. Legfontosabb jellemzője, hogy egyszerre egy komplex táncműfaj, amely a jazz, a hip-hop, a funky és a balett elemeit ötvözi, másfelől egy képzési program, amely szigorúan felépített tematika alapján (hasonlóan a baletthoz) képzi a tanítványokat, a láb- és kartechnika mellett az izoláció és forgástechnika elemeivel. Célunk, hogy olyan táncosokat neveljünk akik egy adott kollekció hangulatát képesek megjeleníteni egy táncos divatshow keretein belül. A széleskörű mozgásművészeti oktatásnak köszönhetően a tanítványok több táncműfajban is jártasságot szereznek, melynek köszönhetően mozgáskészségük is komplexebben, aktívabban fejlődik. Az IPDSO versenyrendszerében a Fashion Dance saját szakággal rendelkezik, amelyben a versenyzők korcsoportokban és tudásszintenként tudnak részt venni.

Mobirise

Rock and Show

A Rock&Show az akrobatikus rock&roll és a showtánc alapjaiból, egy általunk létrehozott tematizált új táncműfaj. Célja, hogy a rock&roll dinamikus lábtechnikáját a showtánc változatos izolációs elemeivel és kartechnikájával ötvözze, a látványosabb színpadkép és a táncosok mozgáskészségségének fokozottabb fejlesztése érdekében. A műfaj jellegét meghatározza a táncosok közti kontaktok folyamatos, előírt használata. Az akrobatikák csak fogott elemeket és félakrobatikákat tartalmazhatnak. A tematizált képzési rendszerben az ugrások és félakrobatikák a koreográfiai elemekkel együtt nehézségi sorrendben, egymásra épülve kerülnek oktatásra. Az IPDSO versenyrendszerben a Rock& Show saját szakággal rendelkezik, ahol a versenyzők duó, trió és formáció kategóriákban indulhatnak. Utóbbiban engedélyezettek a vegyes (fiú és lány) csapatok.

Mobirise

Videoclip Dance

Legyen jobb, mint az eredeti! Nézzünk meg egy videoklippet, érezzük át a zene, a klip hangulatát, nézzük meg a klipben szereplő koreográfiákat és készítsünk jobbat! Akár úgy, hogy átalakítjuk, akár úgy, hogy csinálunk egy teljesen újat. Ez a Videoclip Dance alapgondolata. Itt a nézők egyszerre látják az eredeti videót és emellett a színpadon a hozzáírt új koreográfiát. A Videoclip Dance nem kötődik egy adott konkrét táncstílushoz, vagy műfajhoz, mivel a koreográfus bármilyen videoklippet, bármilyen műfajból (hip-hop, jazz, funky, stb.) szabadon választhat. A műfaji sokoldalúságnak köszönhetően a nézők is egy izgalmasabb látványvilágban részesülnek. Ebből logikusan következik, hogy a táncosoknak nagyon sokoldalúan képzettnek kell lenniük ahhoz, hogy az adott koreográfia érzelmi világát hitelesen és pontosan vissza bírják adni. Természetesen a többi 4MDC műfajhoz hasonlóan itt is egy tematizált képzési rendszer áll a tanáraink rendelkezésére a tanítványok képzéséhez.

Mobirise

Hip-Hop Speed

A Hip-Hop Speed (HHS) a szintén egy önálló fejlesztésű táncműfaj, amely a hagyományos hip-hop tempónál gyorsabb (128 bpm) tempót használ. Ezzel a változással a hip-hop alkalmassá válik a fiatalabbak képzésére, mivel a megemelt tempó igazodik a korosztály nagyfokú mozgásigényéhez. Összegyűjtöttük a hip-hop legfontosabb láb- és kar technikáit, majd ezeket nehézség szerint osztályokba soroltuk. Ezek a jellegében különválasztott technikai elemek tematikát képeznek, amelyekre szervesen ráépül az adott korosztály koreográfia anyaga. Nehézség szerint az alsóbb osztályokban a koreográfiák kötöttek, majd egyre szabadabbá válnak és a csúcsosztályban (V1) teljesen szabad, saját zenés produkciókat is engedélyezünk. Nagyon fontos, hogy a hip-hop tánctechnikáját kiegészítettük egy, a stílushoz illeszkedő forgás technikával is, ezáltal biztosítva a tanítványok szélesebb körű fejlesztését és a koreográfiák színesebb látványvilágát. A Hip Hop Speed egy megemelt tempójú, tematizált táncműfaj, mely lehetővé teszi a tanítványok hatékony képzését és a látványosabb színpadképet.

A 4M Dance Company rövid története

Úgy gondoljuk ahhoz, hogy kölcsönös bizalom alakuljon ki köztünk fontos az, hogy megismerd cégünk történetét és lásd azt, hogy hogyan jutottunk el idáig.

1995

Négy akrobatikus Rock 'n' Roll edző vezetésével megalakul a Négy Muskétás S.E., amely később a 4M Dance Company alapítója lesz.

2000

Öt év lelkes Rock 'n' Roll edzői munka után, valamint számos korosztályos magyar és nemzetközi bajnoki cím eredményeivel gazdagodva a 4M SE Cseppely Béla (alapító elnök) vezetésével létrehozza a Fashion Dance táncműfajt, melynek köszönhetően a tanítványok sokrétűbb szakmai képzést kapnak.

2005

A Fashion Dance sikerének és a speciális szervezési módszereknek köszönhetően egyre több edző, tánctanár, egyesület szeretne csatlakozni hozzánk, ezért létre jön a 4M Dance Company. Ezáltal lehetővé válik, hogy műfajainkat, szervezési módszereinket különböző jogi hátterek mellett országos szinten megosszuk partnereinkkel.

2010

Létrejön a T.E.T. program, amely nevében is jelzi, hogy nem egy táncműfaj, hanem egy komplett készségfejlesztő program a tánc és a zene segítségével.

2013

A 4M Dance Company az ország legnagyobb tömegbázisú, táncalapú franchise rendszerévé növi ki magát, ahol folyamatos a szervezési módszerek és a meglévő, valamint új műfajok fejlesztése.

2017

Közkívánatra elkészítjük az új, tematizált Hip-Hop Speed és a Videoclip Dance táncműfajainkat.
Így a Rock 'n' Show és Fashion Dance mellett már 4 saját fejlesztésű táncműfaj áll a 4MDC tánctanárainak rendelkezésére.

Gyakran Ismételt Kérdések

A táncműfaj(ok) elsajátításához folyamatos, ingyenes képzést biztosítunk. A munkával kapcsolatosan csupán egy költséged merülhet fel: ha még nincsen bluetooth-os hangfalad, akkor mindenképpen venned kell egyet, hiszen zene nélkül nincsen táncóra. :)

Ahhoz, hogy elsajátítsd a saját fejlesztésű táncműfajainkat, illetve ahhoz, hogy megismerd egyesületünket és módszereinket időre lesz szükséged. Mielőtt munkába állnál folyamatosan tanulnod kell a már régebb óta nálunk tanító tanároktól. Ez egyénenként változó időt vesz igénybe, nagyban függ a táncos múltadtól és a szorgalmadtól. :)

Igen, annyi időre fogunk bejelenteni, amennyi időt valóban ledolgozol. Tehát ha heti 2x1 órát tanítasz, úgy 2 órára leszel bejelentve.

Az általunk ajánlott munka másik nagy előnye az, hogy az egyesületeink által tartott tanfolyamok az ország nagy részén megtalálhatóak, sőt, folyamatosan terjeszkedünk. Így tehát nagyon nagy eséllyel a lakhelyedhez, vagy tartózkodási helyedhez közel fogsz tudni tanfolyamokat indítani!

Köszönhetően annak, hogy táncműfajaink tematizálva vannak és lépésről lépésre le vannak írva, hogy melyik órán mit és hogyan kell tanítani a gyermekeknek, kis szorgalommal könnyen megtanulhatóak a táncműfajok. Ehhez ingyenes képzéseket is nyújtunk, valamint a már tapasztalt, régebb óta itt dolgozó tanárok is szívesen segítenek, ha kérdésed van.

Ez attól függ, hogy Neked mihez van kedved! Tartunk tanfolyamokat egészen óvodás korú gyermeketől kezdve általános iskolásokon át a középiskolásokig, de a későbbiekben tervezzük a felnőtt tanfolyamok bevezetését is, ha ehhez lenne kedved, akkor is feltétlenül jelentkezz!

Kérdésed van?

Bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

Írj azonnal üzenetet, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail címen:

iroda@4mdc.hu

FONTOS! Ha jelentkezni szeretnél az állásra ne itt írj nekünk, hanem küldd el fényképes önéletrajzod az iroda@4mdc.hu e-mail címre!

KÖVESS MINKET!

Partnereink

Jogi háttér

A 4M Dance Company jogi háttere a Fashion Dance 2002 Kft., amely a működéssel kapcsolatos összes joggal és kötelezettségekkel rendelkezik.                    

A különböző táncműfajok koreográfiái és tematikái védettek, illetéktelen felhasználásuk jogi következményeket von maga után!

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le semmiről!


KÖVESS MINKET!