4mdc.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. A “Tovább” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket.  - Itt tudod elvolvasni adatvédelmi tájékoztatónkat.

Tanfolyam - Hírek - Galéria -
 
 Hip-Hop Speed
Tanfolyam - Hírek - Galéria -
 
 Videoclip Dance
Tanfolyam - Hírek - Galéria -
 
 Óvoda - T.E.T.

Cseppely Béla - Törökvész

  Törökvész Úti Általános Iskola   Cseppely Bela
Helyszín: 1025 Budapest, Törökvész út 67-69.  
  Kedd: 16,00-17,00  
Időpont: Csütörtök: 16,30-18,00  
  Cseppely Béla  
  +36-70/947-13-98  
További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
  AZ ELSŐ ÓRA INGYENES!   
 Egyéb: Sok szerettel várok Mindenkit!     Cseppely Béla

A Törökvész Úti Általános Iskola Budapest II. kerületének zöldövezeti részében helyezkedik el.

iskola.jpg

Iskolánk 55 éves múltra tekint vissza, 1958-bannyitotta meg kapuit. 1992-ben nagyobb átalakítás történt az épületen, melynek köszönhetően az 1993/1994-es tanévben egy korszerű, kényelmes épületet vehettek birtokba a tanulók és a pedagógusok.

23 tanterem, 1 tornaterem, 1 színpaddal felszerelt díszterem, 2 számítástechnika terem, 1 tankonyha, digitális táblával felszerelt tanterem, gyermekebédlő várja az érdeklődőket.

dscf1053.JPG

Sportudvart, műfüves focipályát, játszóteret használnak a gyerekek tanítás alatt és után. Ezen kívül a helyi adottságokat kihasználva osztályaink szívesen látogatnak a közeli kiserdőbe. Jó időben a természetismeret, rajz és testnevelés órákat a szabadban tartják kollégáink.

Az 1986/1987-es tanévtől bevezetésre került a Zsolnai-módszeren alapuló ÉKP-s program, és azóta is kéttanítós rendszerben, iskolaotthonos formában folyik az alsó tagozaton az oktatás. Az ÉKP-s program több elemét a mai napig megtartottuk.

Iskolánk gyermekközpontú, családcentrikus, szorongásmentes, szeretetben gazdag, a gyermekek egyéniségét figyelembe vevő légkört biztosít. A 2009/2010-es tanévtől a TÁMOP 3.1.4-es pályázat életbelépésével a kompetencia alapú oktatás élvez előnyt munkánk során. A korszerű tanítási módszerek és technikák segítenek abban, hogy a gyermekek a megszerzett tudást a mindennapi életben is sikeresen alkalmazzák.

Alsó tagozaton „nagyfelmenős” rendszerben oktatunk. Az első négy évfolyam kéttanítós, egész napos, iskolaotthonos formában működik. A gyermekek a hagyományos hangoztató-elemző módszerrel tanulnak olvasni. Az olvasás tanulásának tempója egyénre szabott. Írni a szintén hagyományos álló írást tanulják.

A tanulók érdeklődése szerint különböző képességfejlesztő programokat szervezünk, elsősorban a délutáni idősávban. Ilyenek a bábozás – színjátszás, dráma, rejtvényfejtés, mesekuckó, kézműves foglalkozás, origami, matematika-logika, társasjátékok, népi gyermekjátékok, emberismeret, játékvár, izgő-mozgó, sportjátékok.

a499288cdabb01846e33.jpg

Iskolánk nagy gondot fordít a tanulók egészséges életre nevelésére. Hisszük és valljuk, hogy a sportnak elemi ereje van a gyermekek fejlődésében, jellemük formálásában. Intézményünkben számtalan sporttanfolyam közül válogathatnak a diákok: foci, RSG, népi tánc, balett, modern tánc, karate.

Idegen nyelv- és számítástechnika-órákon az osztályokat csoportokra bontják. Már első osztálytól kezdve az angol és német nyelv közül választhatnak.