4mdc.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. A “Tovább” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket.  - Itt tudod elvolvasni adatvédelmi tájékoztatónkat.

Tanfolyam - Hírek - Galéria -
 
 Hip-Hop Speed
Tanfolyam - Hírek - Galéria -
 
 Videoclip Dance
Tanfolyam - Hírek - Galéria -
 
 Óvoda - T.E.T.

Szluka Krisztina - Dél Bp.

  Példa Pál Általános Iskola   Szluka Krisztina
Helyszín: 1025 Budapest, Valahol út 67-69.  
  Kedd: 16,00-17,00  
Időpont: Csütörtök: 16,30-18,00  
  Szluka Krisztina  
  +36-70/947-13-98  
További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
  AZ ELSŐ ÓRA INGYENES!   
 Egyéb: Sok szerettel várok Mindenkit!     Szluka Krisztina

Budapest (németül Budapestszlovákul és csehül Budapešťrománul: Budapestaszlovénül és horvátul Budimpeštaoroszul és ukránul Будапештszerbül: БудимпештаMagyarország fővárosa, és egyben legnagyobb és legnépesebb városa. Budapest az ország politikaikulturáliskereskedelmiipari és közlekedési központja. 2011-ben regisztrált lakónépessége meghaladta az 1,7 (elővárosokkal együtt pedig a 2,5) millió főt. A város lakossága 1989-ben volt a legnagyobb, az akkori lélekszám 2,1 millió fő volt, és az ezt követő szuburbanizáció után is megmaradt Magyarország legnépesebb városának. Területe 525,14 négyzetkilométer, és ezzel az ország legnagyobb településének is számít.

Budapest története a keltákig nyúlik vissza, mivel a város eredetileg egy kelta település volt. A rómaiak által létrehozott, a Danubius folyó jobb partján fekvő Aquincum és a bal parti Contra-Aquincum volt Pannonia provinciaszékhelye. A magyarok a 9. században érkeztek erre a területre. Az első általunk létrehozott települést a mongolok 1241 és 1242 között, a tatárjárás során teljesen kifosztották és elpusztították. A 15. században a helyreállított város lett a magyarországi reneszánsz humanizmus központja. Ezt követően százötven évnyi török hódoltság telepedett a városra és csak a 18 - 19. században tudott újra fejlődni, ezt fokozta, hogy a kiegyezést követően azOsztrák–Magyar Monarchia második fővárosa lett Bécs mellett. 1873-ban egyesítették BudátPestet és Óbudát, ekkor keletkezett a ma is használatos Budapest név. Ebben az időben születtek meg a város leghíresebb épületei, és ekkor nőtte ki magát világvárossá.