4mdc.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. A “Tovább” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket.  - Itt tudod elvolvasni adatvédelmi tájékoztatónkat.

 • Videoclip Dance
  Tanfolyamok   Videoclip Dance  

  Kíváncsi vagy milyen érzés lehet a legnagyobb sztárok bőrébe bújni és szereplni egy videoclipben? Tudd meg tanfolyamainkon!

   

 • Fashion Dance
  Tanfolyamok   Fashion Art's Dance  

   Tánc és divat egyben!
  Gyere el és próbáld ki ezt az egyedülálló táncműfajt, ami saját tematikával rendelkezik!

 • Hip-Hop Speed
  Tanfolyamok   Hip-Hop Speed  

   Pörögj Te is a legtrendibb hip-hop zenékre, 128 bpm gyorsasággal!

 • Rock and Show
  Tanfolyamok   Rock and Show  

   Ha szeretnél egy egyedi fejlesztésű rock'n'roll produkció részese lenni, jelentkezz tanfolyamainkra!

 • Akrobatikus Rock And Roll
  Tanfolyamok   Akrobatikus R'n'R  

  Földön, vízen és levegőben.

  Tanulj egyedi akrobatikákat és fejleszd állóképességedet tanfolyamainkon! 

Egészség - Táplálkozás 1.

PALEOLIT 1.

 

  Szeretnék egy 10 részes sorozatban egy kis kedvet csinálni a paleolit életmódhoz és gondolkodáshoz persze csak dióhéjban.
A család energiaellátásáért általában az anyukák a felelősek így kérem Őket bátran olvassanak többet a témáról az ajánlott szerzőktől.
  Tehát paleolit azaz kőkorszak egyszavas fordításban.Valójában i.e. 2,4 millió éve őseink kezdték felvenni mai formánkat és kőeszközöket használni egészen i.e. 4500-ig ,amikor megjelennek a fém eszközök és kezd elterjedni a földművelés gyökeresen megváltoztatva addigi "MEGSZOKOTT" táplálkozásunkat. Sajnos itt a baj.


   Könnyű belátni, ha az ember 2,4 millió évig alkalmazkodik egy életmódhoz (táplálék,mozgás,napfény stb.), majd ez hirtelen gyökeresen megváltozik abból jó nem lesz. Fontos, hogy ez nem csak a táplálékra hanem minden másra is igaz (érdekes példa Szardínia szigetén egy falucska,ahol a világon egyedül a férfiak élnek tovább nem a hölgyek és a titok az a 15 km amit dombos terepen naponta legyalogolnak).
  A fentiekből logikusan következik,hogy minden olyan étel,körülmény stb amihez nem szoktunk hozzá a 2,4 millió év alatt ,bizony árthat Nekünk,nagymértékben meg is betegít!!!!!!!!!

  Mit tehetünk, ha nem vagyunk tudósok!!!! Egy 4MDC-s anyuka, táncos nem hiszi el a sok butus újságcikket, egyszerűen végiggondolja,hogy az adott ételhez hasonlót ehettek-e őseink és máris megvan a válasz mennyire egészséges!!!

  Remélem sikerült felkelteni Mindenki érdeklődését, folytatás nemsokára addig is üssük be serényen Szendi Gábor nevét a keresőbe számos érdekes cikkre találunk!

"Cseppely Béla"

right-kiemelt-tanfolyamok
tetprogram
hhs logo web
right-kiemelt-rendezvenyek
opencup logo web

    

Nincsenek események

right-partnerek
fitness akademiaTOSZ 2 
rnswelldance