4mdc.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. A “Tovább” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket.  - Itt tudod elvolvasni adatvédelmi tájékoztatónkat.

 • Videoclip Dance
  Tanfolyamok   Videoclip Dance  

  Kíváncsi vagy milyen érzés lehet a legnagyobb sztárok bőrébe bújni és szereplni egy videoclipben? Tudd meg tanfolyamainkon!

   

 • Fashion Dance
  Tanfolyamok   Fashion Art's Dance  

   Tánc és divat egyben!
  Gyere el és próbáld ki ezt az egyedülálló táncműfajt, ami saját tematikával rendelkezik!

 • Hip-Hop Speed
  Tanfolyamok   Hip-Hop Speed  

   Pörögj Te is a legtrendibb hip-hop zenékre, 128 bpm gyorsasággal!

 • Rock and Show
  Tanfolyamok   Rock and Show  

   Ha szeretnél egy egyedi fejlesztésű rock'n'roll produkció részese lenni, jelentkezz tanfolyamainkra!

 • Akrobatikus Rock And Roll
  Tanfolyamok   Akrobatikus R'n'R  

  Földön, vízen és levegőben.

  Tanulj egyedi akrobatikákat és fejleszd állóképességedet tanfolyamainkon! 

Nincs időm..., Fáradt vagyok..., Nincs számomra megfelelő hely/idő/mozgásforma... Valami ilyesmi válaszok hangozhatnak el, amikor felmerül a kérdés, hogy miért nem sportol az ember.  Ezek a kifogások még erősebben érvényesülnek az Édesanyák esetében. Azonban azt gondolom, hogy minden Anyában ott lakozik a NŐ, aki törődésre, odafigyelésre, ápolásra vágyik (nem csak a külvilág felől, hanem saját magától is).

 

 

Fontos, hogy a nők a gyermekvállalást követően se feledkezzenek meg saját magukról, egészségükről és szükségleteikről. Legtöbb esetben az Anyukák csak és kizárólag a gyermekre, a családra összpontosítanak, háttérbe szorítva ezzel saját vágyaikat. Fejükben csak a gyermeknevelés, a háztartás vezetése és a munka kap helyet és csak ritkán fogalmazódik meg a gondolat, hogy magukért is tegyenek valamit. Pedig nagyon fontos lenne, hogy amint csak lehet az Édesanyák kezdjenek el magukra is időt és energiát szentelni, beleértve a helyes étkezést, mozgást is. Igenis időt kell szakítani a mozgásra a belső és külső szépség fenntartása érdekében.

Ez azon hölgyek számára még lényegesebb, akik korábban is rendszeresen sportoltak. Nem szabad lemondani a mozgás élményéről. A megfelelő és rendszeres mozgás persze mindenkinek mást jelent. Sok lehetőség közül lehet választani. Vannak, akik szívesebben sportolnak egyedül (futás, kondi), vannak, akik csoportban jobban érzik magukat, motiváltabbak és vannak, akiknek a zenés mozgásformák jelentik a teljes körű kikapcsolódást. Ma már a szolgáltatók igyekeznek minél több féle elvárásnak megfelelni. Természetesen nem szükséges a hét minden napján több órát edzőteremben vagy a futópályán tölteni, mindenki a saját igényeinek megfelelően határozza meg az erre szánt időt. Ennek meghatározásához és a helyes étrend megalkotásához számtalan szakember nyújthat segítséget, nem kell egyedül megkűzdeni a feladattal. Véleményem szerint egy a fontos: újra erőt gyűjteni, elindulni az úton és azt csinálni, ami boldoggá tesz, felszabadít. 

"Iváncsics Kinga"