4mdc.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. A “Tovább” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket.  - Itt tudod elvolvasni adatvédelmi tájékoztatónkat.

Edzőként célom - Németh Noémi

Célom, hogy tanítványaim elköteleződjenek a mozgás iránt, és egészséges, kiegyensúlyozott életre törekedjenek.

 

Nemeth Noemi Edzokent celomA sportolás egészségre gyakorolt hatását nem lehet eléggé hangsúlyozni. A test fittsége, frissessége hat a lélekre is, az ember megfiatalodik, optimistábban szemléli a világot.

Megfigyelésem alapján, a rendszeresen mozgó emberek jobban hisznek önmagukban, nagyobb az önbizalmuk, és bátrabban tekintenek a jövőbe. A testük által nap, mint nap megtapasztalják, hogy gyakorlással, sportolással képesek önmagukon alakítani, izmosabbak, vékonyabbak lesznek, nő a kitartásuk, az állóképességük, a terhelhetőségük.

A rendszeres testmozgás olyan hormonokat is felszabadít a szervezetben (opiátok), amelyek a boldogságérzetért felelősek. Aki tehát „rászoktatta” a szervezetét a rendszeres mozgásra, annak folyamatosan biztosítva van egyfajta jóérzés, amit nem mozgó társaik más, kevésbé egészséges módszerekkel érhetnek el.

Az oktatásom során ezek fontosságára kívánom a figyelmet felhívni.

"Német Noémi"

Táncolj velünk 2019-ben is!

Minden kedves olvasónknak nagyon boldog új esztendőt kívánunk!

 

A rendszeres táncolás is szerepel az újévi fogadalmaid között, de nem tudod, hogy hol vágj bele?

Válogass TANFOLYAMAINK közül, vagy küldj egy e-mailt az iroda[kukac]4mdc.hu e-mail címre és segítünk megtalálni álmaid csapatát!

 

Ne habozz, kezdj el táncolni már holnap! :)

 

4MDC szilveszter

right-kiemelt-tanfolyamok
tetprogram
hhs logo web
right-kiemelt-rendezvenyek
opencup logo web

    

Nincsenek események

right-partnerek
fitness akademiaTOSZ 2 
rnswelldance